top of page
pklain

Dorost během dvou týdnu nevyhrál

Mnichovohradišťský SK - FK Dobrovice 1:1 (1:1)


Vstup do zápasu se nám povedl a byli jsme aktivnějším týmem. Bohužel jsme obdrželi první gól po rohu, kdy propadnutý míč trefil Cigánka a od něj se dostal míč do vlastní branky. Nepříznivý stav netrval dlouho díky sólu Cigánka, kdy obešel tři hráče a střelou na zadní tyč dokázal vstřelit branku. Dále jsme v tlaku pokračovali, ale mrzelo nás neproměňování šancí. Jak v prvním, tak i v druhém poločase jsme byli aktivnějším týmem. Ale po šancích Šťastného a Páchy jsme nedokázali skóre převrátit na naší stranu a tak závěrečný stav zůstal remízovým.


Branky: 12. Cigánek vlastní - 13. Cigánek

Sestava: Šimek - Kerner, Putorík, Cigánek (C), Karban - Šolc, Janda, Pažout, Lepka - Čumpelík, Pácha



FK Dobrovice - Sparta Kutná Hora 0:1 (0:0)


Celý zápas jsme byli lepším týmem, ale stále nás trápí neproměňování šancí, největší šance měl Zajíček, Šťastný, Čumpelík a Cigánek z přímého kopu v prvním poločase. Nedokázali jsme míč dotlačit do branky a to nás stálo body. Druhý poločas jsme stejně jako ten první začali lépe a hned po třech minutách jsme měli gólovou šanci, kde se ke střele dostal Čumpelík, Zajíček a Kopecký, ale všechny střely byly zblokovány. Hosté se dostali do vedení po střele z vápna, kde měl Šak zakrytý výhled a na míč neviděl. Tlak se zvyšoval a přibylo i neproměňování šancí. Pácha měl tutovku, kdy dvakrát stál sám před brankářem, poté ještě Zajíček a Šťastný a poslední šanci měl Cigánek z přímého kopu, ze kterého trefil pouze spojnici branky. Po závěrečném hvizdu ještě vyfasovali domácí Cigánek a hostující Janoušek červenou kartu za hrubé nesportovní chování.


Branky: 71. Hanka


ČK: C. Cigánek - C. Janoušek


Sestava: Šak - Janda, Putorík, Cigánek (C), Hrůza - Lepka, Kopecký (65. Šolc), Putorík, Zajíček - Čumpelík (70. Mráček), Šťastný




31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Σχόλια


bottom of page