top of page

Po zlepšeném výkonu jsme si přivezli z Hlinska bod

FC Hlinsko - FK Dobrovice 1:1 (1:0)


Sezóna se blíží do úplného konce a bohužel už celé dva měsíce jsme nedokázali bodovat naplno a týmy pod námi naopak bodují a dotahují se na nás, takže náš čeká boj do posledního kola o záchranu. Tentokrát jsme zajížděli na půdu Hlinska. Úvod utkání byl opatrný z obou stran a domácí zkusili několik střel ze střední vzdálenosti, ale neměli šanci na úspěch. Naše první větší šance přišla v 10. minutě, kdy po standardní situaci Bory se dostal k míči Macek, ale hlavičkou minul branku. Největší šance prvního poločasu přišla v 27. minutě po krásné přihrávce a vybídnutí Pánka Kohoutem, který pelášil od poloviny útočné půlky sám na brankáře, ale bohužel tuto situaci nevyřešil dobře a brankář Bureš ho vychytal. Naše šance zůstaly nevyužity a přišel trest! Domácí po několika centrech do našeho vápna, odkud jsme nedokázali míč dostat do bezpečí, tak jedna z posledních střel domácího Straky prošla ze skrumáže až k Bartošovi. Střelu Bartoš dokázal jen vyrazit do břevna, poté míč mířil na čáru a Bartoš míč vyškrábl, ale podle pomezního Nymsa, byl míč celým objemem a branku uznal, bohužel vznikla situaci, že signalizace gólu nebyla dostatečná a ještě se hrálo dalších třicet vteřin než došlo k přerušení hry a až poté byla uznána branka - 1:0. Dokonce poločasu se žádná šance nevytvořila ani na jedné straně. Do druhé poločasu jsme vstoupili aktivně a s jasným cílem něco s výsledek udělat. Za prvních patnáct minut druhého poločasu měli šance z dobré střelecké pozice Volf, Krčmář. Bohužel jsme nedokázali ani vyřešit situaci 4 na 3, kdy bohužel Zajíček v dobré pozici nedokázal zkrotit míč a utekl mu. Až v 59. minutě utekl Kohout domácím a po samostatném úniku prostřelil Bureše ranou pod břevno - 1:1. V 69. minutě se ocitl ve skvělé pozici po dlouhém pasu Bartoše Krčmář, ale svou ránu poslal nad. Další šance nevyužil Němec ani Pánek. Konec zápasu se blížil a domácí si vytvořili také gólovou šanci a to v 84. minutě, kdy Zelenka poslal křižný pas na nabíhajícího Šmahela, ten z jedné vrátil míč před bránu a úplně volný Petráň hlavičkoval do míst, kde byl připravený Bartoš a reflexivně vyrazil míč. Domácí nás ke konci utkání zatlačili, ale gólovou šanci si vytvořili v poslední vteřině utkání. Petráň uvolnil střídajícího Šmahel, který ve velké šanci vystřelil naštěstí vedle a mohli jsme si odvézt bod za remízu. Poté rozhodčí ihned ukončil utkání.


Za týden sehrajeme další náročné utkání na domácí půdě a přivítáme nováčka této divizní sezóny Slavii Hradec Králové v sobotu od 17:00.


Rozhodčí: Koutník Michal - Bečvář Lubomír, Nymsa Jakub

Delegát: Chlaň Jaromír


Branky: 32. Straka - 59. Kohout


Sestava: Bartoš (C) - Krčmář (90+2. Čičatka), Sedláček, Macek, Zelinka - Zajíček, Bora, Král (46. Němec), Kohout - Pánek, Volf

Hlinsko: Bureš - Tlustý, Křivka (69. Zelenka), Nevola, Jančura (76. Skohoutil) - Opina (80. Hlouš), Šejvl, Pešek (80. Šmahel), Jeřábek, Volf - Straka (69. Petráň)

64 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page