top of page

První výhra přišla proti Trutnovu

FK Dobrovice - MFK Trutnov 3:2 (2:1)


V druhém domácím utkání v této sezóně jsme přivítali daleký Trutnov. Trutnovští vstoupili do sezóny špatně, a tak se čekal lítý boj o každý metr. K prvnímu závaru se dostali hosté už v 8. minutě, kdy mířila přihrávka z pravé strany na malé vápno, následně na penaltu a tečovaná střela mířila na roh. Z rohu se dostali hosté k hlavičce a mířila nad. První ohrožení hostující branky přišlo ve 23. minutě, kdy dlouhý aut Pastyříka našel za obranou Pánka, ten míč vrátil obloučkem od brankové čáry před branku na Linharta a ten se polonůžkami dokázal prosadit a rozvlnit síť - 1:0. Za necelé dvě minuty přetažený centr Horáka na zadní tyči našel Krčmáře, který pálil z voleje a bohužel mířil vedle. Ve 28. minutě udělal Sedláček chybu v odvrácení míče, napadající trutnovský hráč na něm získal míč a postupoval k bráně. Míč předložil osamocenému Brejchovi, který neměl problém překonat Trhlína - 1:1. Remízový stav nevydržel dlouho a ve 35. minutě po faula na Pánka se pískala penalta. K té se postavil klasický exekutor Sedláček a vrátil nám zpět vedení - 2:1. Tímto výsledek i skončil první poločas. Druhý poločas začal samostatnou akcí Pánka, kdy pálil do připraveného Hampla. Za minutu centr Krále dokázal akrobaticky prodloužil aktivní Pánek a na zadní tyči hlavičkoval Horák, ale brankář Hampl byl opět připraven. V 67. minutě zahrávali hosté standardní situaci od střídačky, kterou poslali do vápna. Míč bohužel trefil Boru do obličeje a od něj se míč odrazil ke zcela volnému Brejchovi, který překonal podruhé Trhlína - 2:2. Za 5 minut trutnovští podnikli rychlý brejk, který hasil na poslední chvíli Sedláček skvělým skluzem před střílejícím Brejchou. V 80. minutě po sérii rohových kopů, které zahrával Zörkler se dokázal ve vápně uprostřed brány prosadit Macek a vrátit nám opět vedení - 3:2. Za málo okamžiků jsme zahrávali trestný kop Zörklerem, který nebezpečně proletěl vedle tyče. Už běžela první minuta nastavení a po absolvovaném souboji Němce na polovině hřiště se dostal k míči Janovský, kterého před vápnem zfauloval Duch a viděl správně červenou kartu. Konec utkání jsme takticky uhráli u rohového praporku a získali první tři body do tabulky.


Za týden v sobotu nás čeká výjezd k nováčkovi a poslednímu týmu prozatímní tabulky Hrádku n. Nisou. Výkop od 17:00.


Branky: 23. Linhart, 36. Sedláček (p), 80. Macek - 28., 67. Brejcha


Rozhodčí: Jureček - Papežík, Vykopal

Delegát: Průcha


ČK: 90+1. Duch


FK Dobrovice: Trhlín - Pastyřík, Macek, Sedláček, Horák - Krčmář (46. Janovský), Bora, Král, Linhart (86. Kalabis), Pánek (69. Zörkler) - Volf (89. Němec)


Trutnov : Hampl - Sapár (80. Gabrle), Zieris, Václavek, Kundrt (46. Mařas) - Štěpánek (62. Páv), Knap (66. Duch), Čechovič, Zezula - Brejcha, Doležal (80. Voňka)

50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page