top of page
pklain

Přestupová bomba v Picavě

Přestupová bomba se doslova upekla před pár hodinami, za kterou stojí náš sportovní manažer Libor Novák. Před druhým mistrovským utkáním k nám přestoupil kanonýr Štěpán Kacafírek, více info níže!


ODCHODY:

Lubomír Kučera - přestup do SK Rejšice, hrající od nové sezóny I.A třídu. Luboš nastupoval v dobrovickém dresu od roku 2020 a nastoupil do 53 zápasů a vstřelil 1 branku.


Miroslav Hubač - který se po roce vrací do Sokola Pěčice hrajicí I.B třídu, kvůli pracovnímu vytížení. V našem dresu nastoupil do 19 divizních zápasů a branku nevstřelil.


Jan Kocmich - Máme tu i jedno přerušení fotbalové činnosti. Honza jde za velkou louži (Kanada) sbírat pracovní zkušenosti a minimálně tento soutěžní ročník ho v brance neuvidíme.


PŘÍCHODY:


Jonáš Makovec - První posilou je mladý 18letý nadějný levonohý záložník, který prošel Pěčicemi a poslední rok strávil v dorostu FK Mladá Boleslav.


Tomáš Trhlín - Druhou posilou před začátkem soutěže je další mladík, 19letý brankář prošel mládeží FK Jablonec, ale přichází k nám z divizního Meteoru Praha.


Štěpán Kacafírek - Vysoký fyzicky velmi zdatný útočník, který k nám přichází je odchovanec pražské Sparty. První ligové starty si připsal v dresu Blšan, později v ligovém FK SIAD Most. Poté prošel hostování v Kolíně a Vltavínu. Povedené angažmá absolvoval ve Vlašimi, s týmem se mu zdařil postup do druhé nejvyšší české ligy. Poté 3 roky působil v nižších soutěžích v Německu (Schönebecker SC) a Rakousku (ASV Schrems). Po návratu do České republiky hrál rok a půl za TJ Sokol Družba Suchdol divizní soutěž. Na jaře 2016 přestoupil z divize C do B k týmu SK Český Brod. Před sezonou 2016/17 přestoupil do třetiligového klubu FK Litoměřicko. V jeho dresu přispěl v srpnu 2016 dvěma góly k vyřazení prvoligového týmu 1. FK Příbram v českém poháru. Příbram jej následně v září 2016 angažovala. Klub v sezóně 2016/2017sestoupil z nejvyšší ligy a Kacafírek v červenci 2017 odešel do jiného druholigového týmu FK Ústí n. Labem a v druhé polovině sezóny šel opět do třetiligového Litoměřicka. V sezóně 2018/2019 na podzim oblékl dres Slavoje Vyšehrad pouze na čtyři utkání a poté přestoupil do Kutné Hory, hrající krajský přebor. Odtamtud po roce odešel do SK Poříčany, aby se následující rok přestěhoval do rakouského Amaliendorfu. Po roce v zahraničí se vrátil zpátky na české trávníky a namířil si to rovnou do okresního týmu TJ Sokol Červené Janovice, kde velkou měrou pomáhal poskládat tým z bývalých hvězd (Řepka, Jiránek, Kadlec, Bednář, Koloušek). Poslední jeho angažmá bylo v jarní části minulé sezóny v týmu třetiligového týmu SK Benešov, který bojoval o udržení se v soutěži, ale bohužel ani se Štěpánovou pomocí se soutěž nepodařilo udržet.

Abychom Vám dokázali, že se jedná opravdu o gólového útočníka, tak na svém kontě má ze svých 20 startů v první lize na svém kontě 1 branku. Ve druhé lize nastoupil do 11 zápasů a vstřelil také 1 branku. Ve třetí lize během svých 70 zápasů vstřelil 17 branek a na divizní úrovni vstřelil 29 branek během 40 zápasů. Ve středočeském kraji nasázel 27 branek za 25 zápasů a v Červených Janovicích v okresním přeboru útočil i na rekord v počtu vstřelených gólů, jelikož jen za podzim nastřílel 32 branek, ale v jarní části přestoupil do Benešova, jak již bylo zmíněno. Toto je Štěpán Kacafírek alias Káca!


Ať se Vám u nás daří, pánové!




152 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page