top of page
pklain

Stále čekáme na vstřelený gól i výhru

FK Dobrovice - FK Turnov 0:0 (0:0)


Před utkáním jsme nezapomněli na naše věrné fanoušky a poblahopřáli jsme panu Miroslavovi Kadavému a paní Marii Hamplové k jubilejním narozeninám. Přejeme ještě jednou všechno nejlepší a především hodně zdraví!


Pojďme k zápasu. V prvním domácím utkání v nové sezóně jsme přivítali nedaleký Turnov. Vstup do utkání jsme měli rozhodně lepší a již ve 2. minutě se na levé straně uvolnil Klain, ale Kohout jeho střílený centr netrefil a proletěl pouze celým vápnem. O pár minut pokoušel štěstí Bora, ale jeho střela mířila mimo. Ve 12. minutě zahrával standardní situaci Bora, ten našel na přední tyči Sedláčka, který placírkou usměrnil míč k tyči, ale Franc výtečně vyrazil na roh. Z následného rohu se dostal do zakončení Pečínka, ale jeho hlavička mířila nad. První ohrožení hostů přišlo v 16. minutě, ale brejkovou situaci vyřešil Sedláček za cenu rohu. Ve 25. minutě zahrával Bora standardní situaci z dobrých 20 metrů přímou střelou, ale zazněla pouze tyč. Nejdříve u míče byl Klain, který vracel pod sebe Pánkovi a ten vystřelil z hranice velkého vápna nad. Největší šance hostů v prvním poločase přišla ve 30. minutě. Prokopec se dokázal uvolnit přes Pečínku, následně se štestím i přes Sedláčka, ale vylámal si zuby na skvělém Bartošovi. O pár minut později po rohovém kopu pokoušel štěstí Štěpán Havel ranou z voleje, ale Bartoše nezaskočil. Ve 41. minutě se dostal po další standardní situace Horák, ale trefil pouze střed branky, kde byl připravený Franc. Druhý poločas už tolik krásy nepobral a přinesl hodně nepřesností. Přesto jsme si šance dokázali vytvořit. V 60. minutě převedli pěknou kombinaci na levé straně Bičiště, Horák a Klain, kdy prvně jmenovaný poslal střílený centr do vápna. Kohout bohužel opět míč netrefil a Janovskému na zadní tyči chyběli centimetry ke vstřelení gólu. V 65. minutě zahrozili hosté. Prokopec se uvolnil na levé straně, vybídl Havla ve vápně, který střílel nebezpečně na zadní tyč, ale střela šla mimo. O několik málo okamžiků se dostal k pěkné střele Kohout, ale Franc s problémy vytáhl na roh. Už běžela první nastavená minuta a hostující Turnov poslal z pravé strany centr do vápna. Tobiáš se dostal ke střele a jen kvůli teči Bičištěho neskončil míč u pravé tyče. Po pár sekundách už rozhodčí Jakl ukončil utkání a bohužel ani druhý zápas nám nepřinesl vstřelený gól. Za týden zajíždíme na půdu Benešova. Výkop utkání je v 10:15.



Rozhodčí: Jakl Tomáš, - Polena Jiří, Zima Lukáš

Delegát: Diringer Petr


FK Dobrovice: Bartoš (C) - Zelinka, Sedláček, Pečínka, Bičiště - Janovský J. (66. Kopecký), Bora, Horák, Pánek (66. Kacafírek), Klain (80. Tomíček) - Kohout


FK Turnov: Franc - Holub, Peuker, Tomašov - Beníšek (C), Vencbauer (71. Lábek), Petržilka, Havel P. (83. Müller), Malý - Prokopec (66. Tobiaš), Havel Š. (83. Marek)






65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page