top of page

Vstup do soutěže nám hrubě nevyšel

FK Přepeře - FK Dobrovice 5:1 (2:0)


V rámci 1. kola jsme zajížděli v sobotu 10. srpna na půdu Přepeř, kteří hráli v minulé sezóně třetí nejvyšší soutěž a jejich kádr zůstal téměř nezměněn a kvalita na hřišti byla znát především v útočné fázi. Vstup do utkání vyšel lépe domácím a z první vážnější akce se domácí prosadili, kdy Šťovíček se dokázal uvolnit přes Boru a střílený centr na zadní tyči dostal za záda Bartoše bývalý ligista a reprezentant Malínský - 1:0. V 17. minutě jsme dostali příležitost zahrávat standardní situaci z levé strany, ke které se postavil Bora, ten poslal míč do vápna, který nikdo netečoval a mířil k tyči, ale Truksa skvělým zákrokem vytěsnil míč na roh. Ve 20. minutě se domácí Horňáček po standardní situaci dostal k míči před vápnem a poslal svou střelu do tyče, od které se míč odrazil do Bartošových zad a poté naštěstí na roh. Domácí byli nadále aktivnějším týmem, který udával tempo hry. Ve 34. minutě Přepeře zahrávali rohový kop, který přetáhli na zadní tyč na Malínského, ten ho vrátil zpět na exekutora rohového kopu Bulíře a nedal Bartošovi šanci střelou na zadní tyč - 2:0. Ve 40. minutě vyslal Jánošík křižným pasem Martana na druhé straně, a ten z jedné poslal střílený centr na zcela volného Strnada, který míč netrefil ideálně a hlavou mířil těsně vedle tyče. Těsně před koncem poločasu ještě domácí po centru z pravé strany našli Šťovíčka, ale jeho hlavička mířila do připraveného Bartoše. O poločase trenéři chtěli okysličit sestavu a připravili rovnou tři střídání. Bohužel hned v 54. minutě vyrobil Bičiště penaltu na Šťovíčkovi, ke které se postavil Malínský a se štěstím překonal Bartoše - 3:0. Za dvě minuty se kopala penalta také na druhé straně po faulu Joaa na Volfa. K penaltě se postavil Sedláček a také se štěstím překonal brankáře Truksu 3:1. Domácí byli ve druhém poločase ještě nebezpečnější než v poločase prvním a využili v 67. minutě špatné rozehrávky Sedláčka, který chtěl vybídnout Němce, který byl obsazen Novákem a ten okamžitě vyslal Bulíře, který pelášil sám na Bartoše - 4:1. V posledních deseti minutách nás Bartoš skvěle podržel ve dvou případech, ale i přesto se v 89. minutě dokázal prosadit Pour, kdy dostal přihrávku od střídajícího Chisoma středem hřiště na hranici velkého vápna a se štěstím se dostal před Bartoše, kterého překonal - 5:1. Poté sudí Budil ukončil utkání, které pro nás nedopadlo vůbec dobře a vstup do sezóny jsme si představovali jinak.


Za týden v sobotu 17. srpna přivítáme na domácí půdě dalšího silného soupeře, a to tým z Vysokého Mýta. Přijďte naše hráče podpořit ke třem bodům. Výkop v tradiční čas 17:00.


Rozhodčí: Budil, Koranda, Rázek

Delegát: Diringer Petr


Branky: 3., 54. (p) Malínský, 35., 67. Bulíř, 89. Pour - 57. Sedláček (p)


FK Dobrovice: Bartoš - Krčmář, Sedláček, Macek (60. Kalabis), Bičiště - Janovský (46. Němec), Bora (46. Horák), Pánek (46. Král), Linhart, Zörkler (77. Pastyřík) - Volf

FK Přepeře: Truksa - Martan, Horňáček, Joao, Jánošík - Pavlata, Novotný - Malínský (63. Novák), Šťovíček (63. Chisom), Bulíř (73. Morávek) - Strnad (73. Pour)



Po kliknutí na fotografii se Vám otevře celá fotogalerie z dnešního utkání v Přepeřích.


219 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page