top of page

Záchrana divizní příslušnosti přišla ve Velkých Hamrech

FK Velké Hamry - FK Dobrovice 0:1 (0:0)


Předposlední utkání této divizní sezóny nás čekal výjezd k třetímu celku do Velkých Hamrů. Cíl byl jasný, musíme bodovat, abychom zachránili divizní příslušnost i pro příští ročník. Vstup do utkání byl velice dobrý a již ve 3. minutě poslal Klain krásný míč za obranu na nabíhajícího Němce, ten ale si míč špatně přistrčil a z šance nevytěžil vůbec nic. Za další dvě minuty získal Král míč pro Volfa a ten se odhodlal zpoza vápna ke střele, ale ta mu nesedla a netrefil zařízení. V 10. minutě Pánek krásným lobem uvolnil Volfa uvnitř vápna, ten ale vystřelil pouze slabě do připraveného Čamrdy. Po téměř půl hodině hry se ocitli v šanci také domácí, kdy kombinaci Svrček na levé straně se uvolnil a poslal míč před branku. Bartoš nás skvěle v této situaci podržel a vychytal domácího hráče. O pár minut později udělal chybnou malou domů Sedláček a poslal Žitku do samostatného úniku, ten si ale vylámal zuby na Bartošovi. Více toho první poločas nenabídl. Ve druhém byli domácí více na míče, ale první šance, kterou druhý poločas nabídl byla akce z 48. minutě, kdy Němec před vápnem uvolnil Volfa a ten ve své velké šanci netrefil zařízení. Poté se hra odehrávala převážně uprostřed hřiště, či na nší polovině, ale bez vyložené šance domácích. V jedné z akcí v 60. minutě musel po centru Svrčka zasahovat Krčmář na zadní tyči, jelikož přizemní centr prolétl celým vápnem. V 75. minutě zahrávali domácí standardní sitauci z hranice velké vápna, kte ktére se postavil Vyčítal, ale jeho pokus neměl šanci na úspěch. V 76. minutě se nám povedla brejková situace, kdy Kohout vyvezl míč středem hřiště a skvěle našel čihájícího Volfa před hranicí velkého vápna. Ten v tváří v tvář překonal Čamrdu a vstřelil první branku utkání - 0:1. Do konce utkání jsme se soustředili především na pozornou obranu! Domácí si nedokázali pořádně vytvořit žádnou větší šanci a všechny jejich nákopy do vápna jsme dokázali uskákat a připsat si velmi cenné tři body do tabulky, které nám zajistili záchranu soutěže!


Za týden v poslední kole přivítáme na domácí půdě v DERBY Benátky, které budou s námi bojovat o prvenství v divizní skupině a postup do ČFL. V sobotu od 17:00.


Rozhodčí: Machýček - Adámek, Hes

Delegát: Poppr Zbyněk


Branky: 76. Volf


Sestava: Bartoš - Krčmář (77. Cigánek), Sedláček, Macek, Klain (55. Horák) - Němec (77. Kopecký), Bora, Král, Pánek, Kohout - Volf (83. Zajíček)


Velké Hamry: Čamrda - Štěpánek, Roll, Šidlo, Kováčik - Žitka, Šohaj, Munzar (25. Javůrek), Krejčík (77. Vosecký), Vyčítal (81. Rudolf) - Svrček

93 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page