top of page

Z Chrudimi s bodem a hořkou pachutí

MFK Chrudim B - FK Dobrovice 1:1 (1:0)


V rámci 3. kola jsme zajížděli na půdu chrudimské rezervy. Do poslední chvíli jsme netušili, kolik hráčů z druholigového kádru doplní kádr pro toto utkání. Nakonec šli pouze tři hráči, kteří pravidelně nastupují za rezervu a koketují s A týmem. V úplném začátku utkání zkoušel štěstí Pánek, ale jeho střela v 5. minutě mířila nad. O 10 minut později nádherným křižným pasem přes půl hřiště našel Němce, který výborně míč zpracoval, ale v pádu před dotírajícím obráncem vysoko přestřelil. To bylo v prvním poločase z naší strany vše, co jsme předvedli směrem dopředu. Domácí se do naší organizované obrany nedokázali dostat. Podařilo se jim to až v 26. minutě, kdy se levý obránce Chrudimi dokázal uvolnit na naší pravé straně a předložil míč do vápna přihrávkou pod sebe a Dalecký předskočil Zörklera a překonal Bartoše z první přímé střely na branku - 1:0. Ke konci prvního poločasu jsme měli možnost zahrávat několik rohových kopů, ale bohužel všechny skončili závarem v domácím vápně, ale ani jednou se nám nepodařilo míč dotlačit do sítě. Do druhého poločasu trenéři změnili rozestavení a prostřídali a výkon podali zcela diametrálně jiný než v poločase prvním. V 63. minutě si našel dlouhý pas Sedláčka Pánek, který se uvolnil na velkém vápně, ale bohužel jeho střela mířila opět nad. V 73. minutě zahrával Bora rohový kop, kterým našel Horáka a ten míč líznul a míč jen těsně prosvištěl nad břevnem. Domácím dělal problém náš vysoký presink a při snaze rozehrávat od brankáře Číže dělali chyby. Jednu z nich vystihl Krčmář a předložil míč do vápna volnému Královi, který byl na hřiště pouhé 3 minuty a překonal chytrou střelou brankáře Číže - 1:1. Ojedinělé ohrožení branky přišlo za necelé tři body, kdy po standardní situaci se domácí kapitán Sedlák dostal k zakončení, ale jeho koníček skončil nad brankou. V posledních 15 minutách jsme měli navrch a snažili jsme se vstřelil vítěznou branku. Už běželo nastavení a Pastyřík poslal centr do vápna na zadní tyč na Krčmáře, který vracel míč do vápna. K odraženému míči se dostal nejdříve Macek, jeho strážce ve skluzu míč trefil, ale trefil i Macka nohy zezadu ve skluzu a sudí Fišer okamžitě zapískal penaltu. Po dobrých 30 vteřinách, kdy i pomezní Svoboda zaujal postavení, které znázorňovalo exekuci pokutového kopu se náhle situace změnila a sudí Fišer penaltu z neznámých důvodů penaltu odvolal. Zbylé nastavení se už jen dohrálo.


Za týden v sobotu 31. srpna zajíždíme na půdu vedoucího celku FK Brandýs n. Labem. Výkop je na program v 10:15.


Rozhodčí: Fišer Pavel - Rychtár Tomáš, Svoboda Radek

Delegát: Martinec Lubomír


Branky: 26. Dalecký - 74. Král


Sestava: Bartoš - Krčmář, Sedláček, Kalabis, Macek, Bičiště (38. Pastyřík)- Němec (46. Janovský), Horák, Pánek, Zörkler (46. Bora) - Linhart (73. Král)


MFK Chrudim B: Číž - Dalecký, Sedlák, Vácha, Gerhart (61. Borkovec) - Sotorník (80. Chichak), Kesner, Lang, Holub (46. Dostálek) - Skohoutil (76. Holeček), Čada



Ohlas po zápase Michala Sedláčka k penaltě: „Hlavní byl od zákroku dva metry a penaltu odvolá na popud asistenta, který byl patnáct metrů. Nepochopitelné. Obral nás jednoznačně o šanci dát vítězný gól,“ mračil se Sedláček.

Ten se podle svých slov marně domáhal u rozhodčího vysvětlení i po závěrečném hvizdu. „Vysvětlení vlastně žádné nebylo. Po zápase jsem se rozhodčího ptal a on mi řekl, že to faul nebyl a že jsme to přeci museli vidět. Na otázku, proč to tedy pískl, odpověděl, že se o tom se mnou nebude dál bavit,“ vylíčil kouč Picavy.




Po kliknutí na fotku se Vám otevře celá galerie od pí. Kateřiny Langové



95 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page