top of page

Z derby v Kosmonosech nevzešel vítěz

Aktualizováno: 6. 10.

SK Kosmonosy - FK Dobrovice 1:1 (1:1)


V dalším kole jsme zajížděli k DERBY do Kosmonos. Postavení obou týmu v tabulce sliboval vyrovnaný souboj. Do utkání jsme vstoupili aktivněji a již v 7. minutě jsme se prosadili po levé straně, kdy Pánek patičkou skvěle uvolnil Volfa a ten vybíhajícího Šteinera přehodil a otevřel skóre - 0:1. Domácí Kosmonosy hrozili především po standardních situacích. První ohrožení přišlo v 17. minutě po standardní situaci, kterou zahrával Mašek a našel přesně hlavu Kamlach, který nedal Bartošovi šanci - 1:1. Po půlhodině hry sudí Pilný neodpískal faul Maška na Prieložného a ten sám postupoval ze strany do vápna. Mašek vybídl přihrávkou pod sebe Pajera, kterému jeho střelu stihl zblokovat skluzem Macek před jistým gólem. Za pár minut vybojoval míč Zörkler v rohu hřiště a našel přihrávkou Volfa, který překonal Šteinera. Ve 43. minutě se pískala další standardní situace z hranice velkého vápna. K té se postavil Pajer a svou bombu vyslal na Bartoše, který s obtížemi ji vyrazil. Druhý poločas pokračoval v boji o střed hřiště a moc fotbalové krásy nenabídl. V 60. minutě se před hranicí velkého vápna uvolnil Volf přes Švejnohu. Postupoval do vápna, ale Švejnoha ho nedovoleně zastavil na hranici vápna a kopali jsme standardní situaci z dobré vzdálenosti. Ze standardní situace Zörkler bohužel branku netrefil. Za minutu později zahrávali domácí standardní situaci ze středu hřiště, kterou jsme dokázali odvrátit z vápna, ale míč putoval zpět do vápna a se štěstím se dostal ke Kamlachovi. Ten poslal centr do vápna a míč spadl Královi na nohu a odrazil se přímo před Švejnohu. Král rychle zareagoval a obětavě se vrhl do střely a zblokoval ji. V 72. minutě se po centru Linharta ocitl v šanci Volf, ale jeho hlavička netrefila zařízení. Konec utkání přinesl velké šance na obou stranách. V 85. minutě poslal Bičiště centr do vápna, ten domácí odvrátili před vápno, kde se nacházel Krčmář, ten vystřelil a našel šťastně zcela osamoceného Volfa na penaltovém puntíku, ale Šteiner na čáře čaroval a míč vyškrábl na roh. Už běžela třetí minuta nastavení a domácí hráč vybídl Pajera, který si naběhl za obranu a svou střelou přehazoval Bartoše, ale přehodil i naši branku. Poté sudí Pilný odpískal konec utkání a body jsme si s Kosmonosy rozdělili.


Příští týden v sobotu 5. října od 16:00 přivítáme na domácí půdě nováčka soutěže FK Horní Ředice. Přijďte podpořit naše hráče za důležitými třemi body, které už potřebuje jako sůl a natáhnout šňůru na 5 zápasů bez prohry.


Branky: 17. Kamlach - 7. Volf


Rozhodčí: Pilný - Turek, Vojtěch

Delegát: Tasch Zdeněk


FK Dobrovice: Bartoš – Krčmář, Sedláček, Macek, Bičiště – Linhart, Prieložný, Král (82. Horák), Zörkler (65. Janovský) – Pánek, Volf (90.+2 Němec)


SK Kosmonosy: Šteiner – Naďo (65. Poláček), Podzimek, Hrdlička – Hudec (65. Bobek), Filip (57. Šoufek), Smetana, Švejnoha – Mašek – Kamlach, Pajer



Po kliknutí na fotku se Vám otevře celá galerie od Miloše Moce


98 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page