top of page
pklain

Změny v kádru A týmu

Před prvním ostrým podzimním zápasem a začátkem divizní soutěže, sehrajeme v rámci 2. předkola MOL Cupu utkání v Novém Bydžově v sobotu 3. srpna od 10:15. Před tímto utkáním Vám představíme už již dotažené přestupy, aby mohli zasáhnout do boje o postup do 1. kola MOL Cupu.


První posilou je Jan Kalabis, čtyřiadvacetiletý urostlý stoper, který prošel mladoboleslavskou mládeží. Od roku 2019 oblékal dres divizních Neratovic, kde pravidelně nastupoval a patřil k důležitým členům obrany. Nejen že byl základním stavebním kamenem, ale také se činil v útočení a střílel hodně branek. Jen v minulém ročníku nastřílel 6 branek.


Druhým je Vojtěch Linhart, jednadvacetiletý agilní záložník, který začínal s fotbalem v ligovém Jablonci. Minulý rok strávil na hostování v divizním Turnově, kde se prosadil jednou. Než přišel k nám do Dobrovice, tak byl na zkoušce v třetiligových Benátkách, ale tam svými kvalitami nepřesvědčil a bude se minimálně v podzimní části objevovat v dobrovickém dresu.


Třetím je David Pastyřík, devatenáctiletý krajní obránce k nám přichází z Mladé Boleslavi. S fotbalem začínal v Zelenči, poté se přesunul do již zmiňované Mladé Boleslavi, odkud k nám přichází.


Poslední posilou se stává Jakub Zörkler, sedmadvacetiletý krajní záložník k nám přichází z nedalekých Rejšic, kteří budou nově hrát I.B třídu. Napodruhé už nám to s tímto hráčem vyšlo a bude oblékat dobrovický dres. Kuba začínal s fotbalem v Mladé Boleslavi. Zahrál si ČFL v dresu Benátek n. Jizerou, dále oblékal dresy divizního Nymburka a Horek n. Jizerou. Jakub je v Dobrovici pro podzimní část vyměněn za Martina Kopeckého.


Za klub přejeme hodně štěstí a ať fotbal v Picavě Vám dělá jen radost.

Příchody:


Odchody:

Prvním odchodem se stal Aleš Kohout, dvaadvacetiletý založník či útočník bude oblékat benátecký dres v ČFL. Aleš za dva roky v dobrovickém dresu nastoupil do 54 utkání a vstřelil 6 branek.


Druhým odchodem se stal Václav Čičatka, jednadvacetiletému záložníkovi bylo ukončeno hostování z druholigové Vlašimi a hledá si angažmá. Václav nastoupil do 5 utkání a branku nevstřelil.


Třetí je Martin Kopecký, dvaadvacetiletý založník a dobrovický odchovanec mění poprvé ve své kariéře dres. Martin po covidové pandemii nastoupil k 49 utkání a vstřelil 5 branek. Ten putuje do nedalekých Rejšic, jako výměna za Jakuba Zörklera.


Zatím posledním odchodem je Denis Zelinka, šestadvacetiletý obránce či záložník musel opustit náš kádr z důvodu pracovního vytížení a budou pouze k dispozici pro náš B tým, hrající III. třídu. Denis Zelinka za pět let v klubu nastoupil do za 76 utkání a vstřelil 3 branky.


Děkujeme všem hráčům a přejeme jim hodně štěstí v nových klubech, ale i v osobním životě.




410 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page